Najlepsze piwa konkursów piw domowych
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w XI Szczeciński KPD w kategorii Porter angielski. Autor receptury: Sebastian Put
Piwo wg tej receptury zajęło III miejsce w XI Szczeciński KPD w kategorii Porter angielski. Autor receptury: Piotr i Tomasz Osińscy
Piwo wg tej receptury zajęło II miejsce w VII Warszawskim KPD im. Wojciecha Trześniowskiego w kategorii Weizenbock. Autor receptury: Marcin Senderski
Piwo wg tej receptury zajęło III miejsce w VII Warszawskim KPD im. Wojciecha Trześniowskiego w kategorii Weizenbock. Autor receptury: Piotr Brzeziński
Zestaw surowców Wędzony porter bałtycki II
słody śrutowane, na ok. 25 l piwa
Indeks katalogowy: ME001263
Piwo wg tej receptury zajęło II miejsce w VII Warszawskim KPD im. Wojciecha Trześniowskiego w kategorii Wędzony Porter Bałtycki. Autor receptury: František Sýkora
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w X Krakowskim KPD w kategorii Porter Bałtycki. Autor receptury: Dawid Łaskawski
Zestaw surowców Weizenbock I
Indeks katalogowy: ME001416
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w X Krakowskim KPD w kategorii Weizenbock. Autor receptury: Paweł Tokarski
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w XI Krakowskim KPD w kategorii Juicy sour. Autor receptury: Jakub Kosiński
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w X Krakowskim KPD w kategorii Sour double IPA. Autor receptury: Damian Korzeniewski
Zestaw surowców Porter bałtycki z wędzoną śliwką i kostką z beczki po bourbonie - piwo świąteczne I
słody śrutowane, na ok. 15 l piwa
Indeks katalogowy: ME001448
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w XI Krakowskim KPD w kategorii Piwo świąteczne. Autor receptury: Adam Halwa
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w XI Krakowskim KPD w kategorii Saison. Autor receptury: Dawid Postój
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w XI Krakowskim KPD w kategorii Poskie IPA. Autor receptury: Jan Waloszczyk
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w XI Warszawskim KPD im. W. Trześniowskiego w kategorii Włoski pils. Autor receptury: Jakub Niechoda
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w XI Krakowskim KPD w kategorii Flanders red ale. Autor receptury: Wojciech Staszewski
Piwo wg tej receptury zajęło II miejsce w X Szczecińskim KPD w kategorii Weissbier. Autor receptury: Michał Kocielnik
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w X Szczecińskim KPD w kategorii Weissbier. Autor receptury: Piotr Rosenbaum
Zestaw surowców Not hazy session IPA I
słody śrutowane, na ok. 21 l piwa
Indeks katalogowy: ME018061
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w VII Łódzkim KPD w kategorii Session IPA. Autor receptury: Szymon Sobieszczyk
Zestaw surowców Wędzony porter bałtycki I
słody śrutowane, na ok. 21 l piwa
Indeks katalogowy: ME001293
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w VII Warszawskim KPD im. Wojciecha Trześniowskiego w kategorii Wędzony Porter Bałtycki. Autor receptury: Janusz Švach (Browar domowy Garaż)
Piwo wg tej receptury zajęło III miejsce w VII Warszawskim KPD im. Wojciecha Trześniowskiego w kategorii West Coast IPA. Autor receptury: Paweł Kowalewski
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w VII Warszawskim KPD im. Wojciecha Trześniowskiego w kategorii Weizenbock. Autor receptury: Piotr Antolik
Piwo wg tej receptury zajęło I miejsce w VII Warszawskim KPD im. Wojciecha Trześniowskiego w kategorii Belgian Blond. Autor receptury: Maciej Osiński
Zestaw surowców Belgian Blond "Naturalna Blondynka"
słody śrutowane, na ok. 25 l piwa
Indeks katalogowy: ME001257
Piwo wg tej receptury zajęło III miejsce w VII Warszawskim KPD im. Wojciecha Trześniowskiego w kategorii Belgian Blond. Autor receptury: Dominik Murawa
Piwo wg tej receptury zajęło II miejsce w VII Warszawskim KPD im. Wojciecha Trześniowskiego w kategorii Milk Stout z owocami. Autor receptury: Piotr Brzeziński