Piekarstwo
Garnek rzymski 4 l
Indeks katalogowy: ME114023
Naczynie idealne do pieczenia chleba, mięs, warzyw i wielu innych produktów spożywczych
Forma 22 x 32, wys. 8 cm, kwasoodporna
Chleb duży (rodzinny), duże wiejskie chleby, ciasto drożdżowe, blacha pod mięsiwo
Indeks katalogowy: ME044001
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.
Forma wykonana ze stali kwasoodpornej, posiadająca atest PZH, służąca do wypieku każdego rodzaju pieczywa.